Urmărirea și recuperarea activelor internaționale-offshore-

03 3paradise papers revised

Prezentarea Europay Solution Ltd: Pionieri in urmarirea si recuperarea activelor internationale-offshore-
Introducere
Intr-o lume globalizata, transferul si miscarea activelor au devenit mai usoare ca niciodata. Cu toate acestea, aceasta libertate a deschis usa pentru utilizarea unor vehicule financiare complexe care ascund activele si ingreuneaza procesul de urmarire si recuperare. Europay Solution Ltd vine in ajutorul dvs. cu o gama larga de servicii specializate in urmarirea si recuperarea activelor la nivel international.

Serviciile Noastre
Europay Solution Ltd dispune de o echipa de experti forensici si tehnologici care folosesc un set sofisticat de instrumente si resurse pentru a analiza sistemele financiare si a reconstrui inregistrarile. Scopul nostru este simplu: sa aflam unde au disparut fondurile si sa lucram pentru a le recupera. Eu am activat 25 de ani ca si consultant in infiintarea si administrarea de companii offshore.

Procesul Europay de urmarire a activelor:
Procesul nostru implica mai multe etape cheie:
-Identificarea activelor
-Verificarea proprietatii activelor (cine este proprietar, daca este proprietar real sau doar un fiduciar)
-Cartografierea proprietarilor conexe
-Identificarea mecanismelor folosite

Echipa Noastra
Avem o echipa multidisciplinara de experti, inclusiv contabili, auditori, examinatori certificati in frauda, specialisti in combaterea spalarii banilor, analisti de date, investigatori corporativi, jurnalisti, economisti, avocati si fosti reglementatori.

Concluzie
Europay Solution Ltd este expert in urmarirea unei tranzactii de la origine pana la destinatie. Putem ajuta, de asemenea, la recuperarea activelor prin remedii civile si putem actiona ca receptori numiti de instanta pentru a sechistra si gestiona activele recuperate.
Pentru mai multe informatii recuperare@smartrecupe.ro