De ce ma urasc debitorii?

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

De ce ma urasc debitorii: pentru ca sunt ca o capusa (de soi desigur) care odata prins de pielea afacerii lor nu -i mai las pana nu achita ( si imi place maxim asta, nu trebuie sa ma placi, doar achita!)
Este foarte rar sa gasesti o afacere care sa nu aiba cateva facturi neincasate, care par sa nu fie platite niciodata. O modalitate de a recupera aceste datorii cronicizate este sa le trimiti unui recuperator de creante. Chiar si simpla mentionare a posibilitatii interventiei unui recuperator de creante ar putea determina clientul tau greu de plata sa faca transferurile necesare. Debitorii ma urasc, si au motive intemeiate.

  1. Nu mai pot amana cu scuze. Fac recuperare de creante de foarte multi ani si nu ma impresioneaza nimic. Am auzit toate scuzele si minciunile posibile nascute de mintea unui debitor.
  2. Ii voi face sa plateasca. Pot sa ma fac atat de neplacut, incat abia asteapta sa scape de mine. Sunt capabil sa investesc tot efortul si vesnicia mea pentru a recupera totul.
  3. Actiunile juridice si cele neconventionale sunt iminente. Dupa transferarea datoriei catre mine, urmeaza actiuni legale si cele neconventionale ( nu ai idee cat de creativ putem fi)
  4. Va costa mai multi bani sa plateasca fortat. Debitorul stie, sau ii comunic eu, ca va costa mult mai mult sa plateasca fortat decat daca ar plati de bunavoie. Zambetul este optional.
  5. Aparitia imediata la sediul debitorului. Daca nu se plateste o rata dintr-un acord de plata esalonata, angajatii mei intervin imediat. De obicei in 24 de ore.
  6. Probleme la contractarea unui nou credit. Informatiile despre comportamentul financiar incorect al debitorului sunt transmise institutiilor de credit. Odata transferat un dosar catre mine, debitorul va avea probleme la obtinerea de noi credite, mai ales daca initiez actiune judiciara. Trust me I am a pro!
  7. Nu mai trateaza cu vanzatorul-creditor. Odata ce o creanta este transferata catre mine, debitorul nu mai discuta cu vanzatorul, ci cu mine si cu echipa mea. Nu avem nicio obligatie, nici macar morala, fata de debitor. Tratam subiectul rece, profesional, urmarind exclusiv interesul clientului nostru si, desigur, al nostru.
    Daca compania ta a intarziat cu plata facturilor catre partenerii mei din motive obiective, este intelept sa discuti cu noi si sa soliciti un aranjament de plata esalonata. Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa intrerupi sau sa limitezi canalele de comunicare intre tine, debitorule, si noi, Europay Solution.