O noua teapa imobiliara de data asta in Alba

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

In inima Romaniei, in orasul Alba Iulia, se desfasoara o poveste cu nuante de thriller politist, impletita cu elemente ale unei drame sociale. In centrul acestei povesti se afla Ovidiu Jidveian, un fost subprefect si avocat, care, prin intermediul unei scheme imobiliare primitive, (caci cat rafinenament iti trebuie sa vinzi acelasi apartaMent de 8 ori?) a reusit sa vanda aceleasi proprietati multiplelor persoane, lasand in urma o uriasa retea de victime si un mister financiar de descifrat.
Capitolul 1: Inceputul scandalului
Totul incepe cand Jidveian obtine un teren de la bunica sa, pe care construieste doua blocuri de apartamente. Proiectul, evaluat la 6 milioane de euro, promitea sa fie un vis implinit pentru multi cumparatori. Insa, in spatele fatadei stralucitoare, se ascundea un plan intunecat: vanzarea repetata a acelorasi apartamente catre diferiti cumparatori.Notati talentul in afaceri a bunicii: A vandut terenul cu 3 milioane de EURO asa ca s-a rezovat din prima miscare viitorul profit al proiectului. In frauda viitorilo creditori tepuit
Capitolul 2: Descoperirea inselatoriei
Problemele incep sa apara cand cumparatorii descopera ca apartamentele si garsonierele pe care le-au achizitionat sunt, de fapt, proprietatea mai multor persoane. Unii dintre ei, cu economii de-o viata investite, se trezesc cu buza umflata, in timp ce Jidveian continua sa promita solutii care nu vin niciodata. “Promises are free of charges. “George Soros
Capitolul 3: Protestele si revolta
Victimele incep sa se organizeze, protestand in strada si cerand dreptate. Fiecare poveste adusa in atentie este mai tragica decat cealalta: o garsoniera vanduta de opt ori, un apartament promis mai multor familii, toate acestea creand un val de indignare in randul comunitatii.Dar SRI unde o fi de nu miroasea aceste afacericare usor pot degenare in miscari sociale?
Capitolul 4: ancheta si labirintul financiar
Autoritatile locale demareaza o ancheta complexa, incercand sa descurce itele acestei afaceri dubioase. Se descopera ca banii sunt probabil ascunsi in companii offshore, iar pentru a-i recupera, este nevoie de un investigator financiar priceput, capabil sa urmareasca traseul acestor sume prin labirintul financiar international cu experienta puternica in industria offshore
Capitolul 5: Confruntarea si dezvaluirile
Pe masura ce ancheta avanseaza, se dezvaluie mai multe despre metodele lui Jidveian si despre complicitatile care au permis aceasta escrocherie. Victimele, acum unite intr-un front comun, incep sa-si gaseasca vocea, cerand nu doar recuperarea banilor, ci si dreptatea.
in finalul acestei povesti, se intrezareste o raza de speranta pentru victimele escrocheriei imobiliare din Alba Iulia. Solutia pentru recuperarea banilor pierduti in aceste scheme frauduloase, desi complexa si costisitoare, este posibila prin intermediul unor servicii specializate, precum cele oferite de Europay Solution.
Europay Solution: expertiza in recuperarea creantelor
Europay Solution se prezinta ca un aliat valoros in lupta impotriva fraudelor imobiliare. Cu o echipa de experti, inclusiv fosti lucratori in serviciile speciale si consultanti offshore-cu voia Dumneaviastra Laszlo Kiss ultimul pe lista- cu ani de experienta, compania ofera servicii de investigare si recuperare a fondurilor ascunse in companii offshore, adesea situate in afara Uniunii Europene. In acest caz Domnul Jidveian a folosit pentru parcarea banilor smangliti cel putin o companie din Cipru: IQ Option Europe ltd. Aceasta comoanie este o spa;atorile de bani care asigura investii in crypto si forex. Chipurile dupa care parcheaza banii unde de cere de catre benefiarul acestorta. Stafful este plin de rusi si orientali si este si un roman pe acolo Alex Parfene cica specilist in crypto crime defence. Hahahahaaaaa.Asta asa la prima vedere.
Cu o miscare eleganta domnul Jideveian a trasferat in contul propriu 32 246 692 RON. Pentru seminte probabul
Procesul de recuperare: O calatorie complexa
Procesul de recuperare a fondurilor nu este unul rapid, dar este realizabil. Acesta incepe cu informatii nedocumentate, adesea obtinute prin contact direct cu bancherii si alte surse de incredere. Aceste informatii permit echipei Europay Solution sa urmareasca traseul banilor pierduti, de la punct la punct, pana la descoperirea lor. Este o procedura COSTISITOARE!
Costuri si logistica
Recuperarea acestor fonduri necesita resurse semnificative. Costurile includ deplasari, re;uarea contactelor in lumea bancare si munca intensiva de investigatie. Echipa Europay Solution este pregatita sa faca fata acestor provocari, avand experienta si cunostintele necesare pentru a naviga prin complexitatile sistemelor bancare si juridice internationale.
Recuperarea in cadrul insolventei
In contextul procedurilor de insolventa clasice din Romania, probabilitatea de a recupera acesti bani este aproape nula. Prin urmare, este esentiala o investigatie specifica si o abordare directionata pentru a recupera fondurile din zone offshore.
Concluzie
Pentru victimele escrocheriilor imobiliare, Europay Solution ofera o cale de urmat, desi plina de provocari, spre recuperarea pierderilor financiare. Cu expertiza si dedicarea echipei sale, aceasta companie reprezinta o speranta reala pentru cei afectati de astfel de fraude, deschizand calea catre o posibila recuperare a investitiilor pierdute.
Laszlo Kiss

Caracatita Jidveian

Screenshot 2024 01 27 at 09.39.28