Piata imobiliara s-a prabusit. Avem solutii pentru companiile de constructii pentr a-si incasa banii de la dezvoltatorii imobiliari pentru care au lucrat

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

Piata Imobiliara S-a Prabusit: Europay Solution Va Ajuta sa Preveniti Pierderile

Confruntandu-ne cu o prabusire totala a pietei imobiliare, care abia a inceput, Europay Solution sta alaturi de companiile de constructii si cumparatorii de imobile din faza de proiect pentru a preveni potentialele pierderi. Statistici recente arata o scadere dramatica a tranzactiilor imobiliare in ianuarie 2024, cu un volum aproape la jumatate fata de decembrie 2023.

In aceste timpuri tulburi, unde dezvoltatorii pot cauta sa transfere pierderile pe umerii cumparatorilor sau sa scape de obligatii prin neluarea in considerare a constructorilor, e esential sa aveti un partener de incredere. Ne aducem aminte de cazul City Gate Ploiesti si de acrobatiile penale ale lui Jidveianu din Alba, unde s-a evidentiat modul in care pot fi inselati cumparatorii si neplatiti constructorii.

Europay Solution ofera consultanta de specialitate pentru a preveni ca dvs. sa fiti pacaliti de dezvoltatori si pentru a proteja companiile de constructii mai mici care lucreaza cu mari dezvoltatori. Prin experienta noastra vasta in domeniul juridic si de recuperare de creante, va putem ghida in examinarea contractelor de subantrepriza pline de clauze complexe si in navigarea prin chichitele speculative din constructii si sa va luam banii de la dezvoltatori.

Protejati-va afacerea cu Europay Solution – aliatul dvs. in prevenirea pierderilor si asigurarea unui viitor financiar stabil. Contactati-ne astazi si luati primele masuri catre o colaborare transparenta si echitabila in domeniul imobiliar.