Valul iminent de insolvente din sectorul constructiilor

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

Intr-o economie rapid fluctuanta, afacerile din toate sectoarele se confrunta cu provocari, iar industria constructiilor nu face exceptie. Un exemplu concret este BLITZ PROFIL SRL, un producator proeminent in domeniul sistemelor de invelitori metalice. Acesta a intrat in insolventa la data de 6 octombrie 2023, avand datorii neachitate care depasesc 14 milioane de lei. Aceasta nu este o situatie izolata, ci reflecta un trend in crestere al numarului de insolvente in sectorul constructiilor.

De ce sa ne alegeti pentru recuperarea creantelor?

Expertiza: Echipa noastra de specialisti experimentati in recuperarea creantelor are o intelegere profunda a complexitatilor financiare din domeniul constructiilor.

Eficienta: Datorita procesului nostru rapid si orientat spre rezultate, nu trebuie sa asteptati luni sau ani pentru a va recupera datoriile. Recuperam inainte ca beneficiarul Dumneavoastra sa intre in insolventa.

Competenta juridica: Oferim sfaturi juridice de top si avem un istoric remarcabil in cazurile de instanta legate de recuperarea datoriilor.

Semnele sunt clare

Cazul BLITZ PROFIL SRL reprezinta doar varful aisbergului. ALPHA BANK a dezvaluit ca firma insolventa avea debite neachitate in suma de 417.789,67 lei si 283.301,30 euro, subliniind astfel gravitatea situatiei. Mai mult, este alarmant ca insolventa a survenit chiar daca BLITZ PROFIL SRL a raportat un profit net de 1.009.711 lei in 2022. Acest lucru semnaleaza ca nici companiile care par profitabile nu sunt imune la probleme financiare.

Fiti proactivi: Nu Asteptati pana cand Clientul se Refugiaza in Insolventa

Termenul limita pentru inscrierea la masa credala in cazul BLITZ PROFIL SRL este 20 noiembrie 2023. Pentru creditorii negarantati, inscrierea la masa credala s-ar putea sa nu insemne mult; s-ar putea sa ramana fara compensatie. Deci, de ce sa asteptati sa va aflati intr-o situatie similara? Actionand proactiv, puteti preveni astfel de situatii neplacute.

Actionati acum: recuperare@smartrecupe.ro

Alegeti-ne pentru nevoile dvs. de recuperare a creantelor si asigurati-va ca afacerea dvs. va continua sa prospere. In aceste vremuri nesigure, un lucru este cert: companiile care actioneaza rapid sunt cele care raman pe piata si infloresc.

Contactati-ne astazi pentru a va proteja afacerea de valul iminent de insolvente in sectorul constructiilor. Cand vine vorba de recuperarea creantelor, suntem rapizi, creativi si profesionisti.