Se confirma: urmeaza un val de falimente in constructii

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

Din recentele evenimente de pe piata de constructii din Romania, se observa o tendinta alarmanta de crestere a insolventelor. Doua (inca doua doar azi) companii din industrie, CROSSGATE SRL si MATTI SOLUTIONS SRL, au solicitat protectia Legii 85/2014. Acestea sunt doar doua exemple care subliniaza necesitatea ca firmele sa isi asigure protectia in fata acestui val urias de insolvente.
CROSSGATE SRL, cu proiectul sau imobiliar de anvergura in Iasi, a inregistrat pierderi semnificative in 2022, avand datorii care depasesc 56 de milioane de lei. La fel, MATTI SOLUTIONS, un jucator major in domeniul constructiilor civile si industriale din Cluj-Napoca, prezinta o situatie financiara care se deterioreaza rapid, cu datorii in crestere si o scadere semnificativa a valorii activelor imobilizate.
Pe masura ce domeniul constructiilor se confrunta cu aceste schimbari neprevazute, esti pregatit sa iti protejezi afacerea si interesele financiare?
Europay Solution, prin serviciul sau de recuperare va poate ajuta sa va asigurati ca sumele datorate catre compania dvs. sunt recuperate in timp util. In contextul actual, este esential ca toate facturile neincasate sa fie incredintate unei companii specializate in recuperare, pentru a va asigura ca acestea sunt recuperate inainte ca debitorii sa intre in insolventa. Statisticile arata ca, odata cu intrarea in insolventa, probabilitatea de a recupera sumele datorate tinde spre zero.
Protectia si securitatea financiara a afacerii dvs. sunt esentiale in aceste vremuri incerte.

Alegeti Europay Solution si www.smartrecupe.ro pentru a va oferi solutii de recuperare eficiente si rapide.