Adevaratul rege la offshorurilor!

Am fost detronat! Cunoscatorii stiu de ce.

Procurorii  elvetieni au inceput o ancheta pornind de la zvonurile pe care le imprastia presa cu privire la o avere ascunsa al fostului rege. Doar un neofit nu stie ca orice avere cat de cat consistenta se ascunde.! Unde? In paradisuri fiscale !

Nu neaparat pentru ca sursa banilor este una ilegala ci pentru faptul ca abuzul functionarului public si  al oricarei persoane este direct proportionala cu averea si bunastarea aparenta. Este un corolar al teoriei evolutioniste a lui Darwin.

Si acum inapoi la rege! “Parchetarii “elvetieni au interogat fostul avocat al regelui ,consilierul lui financiar dar si alti asociati ai acestuia. Pe langa orice comoara trebuie sa graviteze  si femei. Asadar procurii din  Tara Cantoanelorau interogat iubita de serviciu din 2012  lui Juan Carlos : Corinna Wittgenstein .

Juan Carlos et Corinna la double vie

De companii offshore nu ma mai ocup de 10 ani! Dar pentru probleme legate de creante va stau la dispozitie.
www.smartrecupe.ro

In 2008 Juan Carlos ar fi primit un cadou in valoare de 100 de milioane de dolari din partea regelui Arabiei Saudite.

“Parchetarii” au inceput sa investigheze daca acest cadou are sau nu legatura cu un contract de 6,7  miliarde de euro care viza constructia unei cai ferate de mare viteza intre Medina si Mecca.

Procurorul  elvetian  Bertossa  a descoperit ca exista doua conturi offshore care au legatura cu conturile elvetiene ale fostului rege al Spaniei.

Unul din conturi este in Panama iar celalalt in Liechtenstein. In contul din Panama a fost transferat cadoul de 100 de milioane de dolari de la regele saudit.

Regele prin natura natura functiei sale  este o fiinta generoasa. Un uns  lui Dumnezeu ! In 2012 regele Juan Carlos a donat  sub forma de dar irevocabil cele 100 de milioane de dolari iubitei sale Corinne Wittgenstein. Femeia a probat cu acte generozitatea roiala, prezentand procurorilor un contract de donatie.

wittgensetein

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1 1

Din banii din cel de al doilea cont, adica din contul aflat la Liechtensteiner Landesbank (LLB)   beneficiaza un var indepartat al fostului rege. Acesta a declarat ca banii din cont sunt chiar ai lui iar platile catre Juan Carlos nu au fost decat niste bani dati din dorinta de a ajuta un membru al familiei. Se pare ca generozitatea este o trasatura de familie. Un grup de cercetatori britanici a demonstrat chiar ca exista o gena a generozitatii. Gena dominanta in cazul familiei regale hispanice.

Acum urmeaza adevarata stire. Regele Juan Carlos are imunitate pentru toate actele si faptele sale pe care la facut pana in 2014 data abdicarii sale. Ce rol mai are atunci ancheta din Elvetia?