New NCR Reciclare srl condus de clanul lui Radulescu Ion zis Ciupilica este in prag de insolventa. Investitorii financiari au formulat plangeri penale.Groapa de gunoi de la Balanesti Gorj ajunge la goapa de gunoi a istorieiNew NCR Reciclare srl condus de clanul lui Radulescu Ion zis Ciupilica este in prag de insolventa. Investitorii financiari au formulat plangeri penale.

header smartrecupe 1903x578 6 1024x311 1

Groapa de gunoi de la Balanesti Gorj ajunge la goapa de gunoi a istoriei: New NCR Reciclare srl condus de clanul lui Radulescu Ion zis Ciupilica este in prag de insolventa. Investitorii financiari au formulat plangeri penale
Dragi locuitori ai judetului Gorj,
Este momentul sa va informam despre o schimbare majora ce va aduce un suflu nou in regiune: problema persistenta a gropii de gunoi de la Balanesti , care a afectat mediul inconjurator si calitatea vietii, este pe cale sa devina istorie. Administratorul acestui focar de infectie compania New NCR Reciclare srl, este in prag de insolventa . Europay Solution intervine cu expertiza sa in recuperarea si achizitia de creante pentru a gestiona si rezolva aceasta situatie si dirijeaza procedura deschiderii insolventei. Compania Domnului Radulescu zis Ciupilica nu mai poate plati furnizorii.


Acest nou capitol semnifica o ameliorare nu doar a conditiilor ecologice, ci si a peisajului economic local. Experienta Europay Solution in rezolvarea cazurilor complexe promite clarificari esentiale si posibile imbunatatiri in mediul de afaceri.
Practici de afaceri neclare, asa cum au fost gestionate de domnul Radulescu Ion, supranumit Ciupilica, nu mai sunt acceptabile in contextul actual. Este crucial ca orice intarziere in declararea insolventei, ce ar putea constitui o infractiune de bancruta frauduloasa conform legislatiei in vigoare, sa fie rectificata fara intarziere.
Prezenta investitorilor care, bazandu-se pe o presupusa solvabilitate a companiei, au achizitionat creante, subliniaza importanta unei actiuni rapide si corecte. In acest context, contributia Europay Solution este de nepretuit, aducand claritate si oferind un punct de sprijin celor afectati. Se pare ca acesti investitori au depus deja plangeri penale. ( Informatia trebuie verificata)
Pe masura ce procedura de insolventa avanseaza, ne asteptam ca mai multe detalii privind activitatea companiei sa fie aduse la lumina, asigurand transparenta necesara si respectand dreptul cetatenilor la informatie si libera exprimare. Asta ca am formulat elegant.

Abia astept sa compar cantitatile de deseuri preluate cu cele decontate la Agentia de mediu. Imi place maxim matematica elementara.
De data aceasta Europay Solution a contribuit nu doar la crearea unui mediu de afaceri mai saantos ci si la ecologizarea Gorjului. Bye bye New NCR Reciclare srl

Portal